Губернаторката на Ню Йорк Кати Хокъл каза, че щатът увеличава усилията

...
Губернаторката на Ню Йорк Кати Хокъл каза, че щатът увеличава усилията
Коментари Харесай

ИЗСТИНАХМЕ ЖИВИ: Ковид отшумява, но смъртоносният Полиовирус главоломно сковава света!

Губернаторката на Ню Йорк Кати Хокъл сподели, че щатът усилва напъните си за битка с полиомиелита, откакто вирусът, причиняващ рисковото за живота заболяване, беше открит в отпадни води в още един окръг на Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес. 

Хокъл обяви извънредно положение във връзка с полиомиелита, което разрешава на медицинските служащи от службите за незабавна помощ, акушерките и фармацевтите да правят имунизация против болестта, а лекарите да издават непрекъснати разпореждания за имунизацията. Данните за имунизациите ще бъдат употребявани, с цел да се насочат имунизационните старания там, където са най-необходими. 

Полиовирус е открит в отпадъчните води в Ню Йорк

Здравните управляващи започнаха да ревизират за следи от полиовируса в отпадните води, откакто през юли в окръг Рокланд беше открит първия случай на детски паралич в Съединени американски щати от съвсем 10 години. Най-новото съществуване на вируса в отпадни води в щата е било открито след проучване на проба, взета предишния месец в окръг Насау. 

Според здравни чиновници тестът е генетично обвързвана със случая на полиомиелит в Рокланд и дава още доказателства за разгръщане на разпространяването на вируса в района, откакто неговото съществуване беше открито в отпадни води в град Ню Йорк, а също в окръзите Ориндж и Съливан.

Великобритания вкарва бустерна имунизация за детски паралич

Здравните управляващи обявиха, че всички неимунизирани поданици на Ню Йорк би трябвало да се имунизират незабавно. Те също по този начин приканиха за подсилващи дози за избрани хора като здравните служащи в засегнатите региони, лекуващи пациенти, които може да имат полиомиелит. 

Нивото на имунизация против детски паралич в щата е 79 %, но в окръзите Рокланд, Ориндж и Съливан нивото е било по-ниско.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР